Tekenen dat je ex je terug wil? Hier 5 tekenen dat je ex je terug wil!

Ook al zijn er signalen dat je ex nog steeds van je houdt, toch wil dat niet per se zeggen dat je ex jou terug wil. Daarom ga ik het in dit artikel specifiek hebben over tekenen dat je ex je terug wil.

tekenen dat je ex je terug wil uitgelicht

Als je ex overweegt om weer een relatie met jou aan te gaan, dan zal hij of zij zich heel anders gaan gedragen. Hier volgt een vijftal tekenen dat je ex je terug wil. Of dat je ex op zijn minst aan het overwegen is om weer een relatie aan te gaan met jou. Bij elk van de tekenen dat je ex je terug wil, ga ik ook in op wat je het beste kunt doen als je de kans wilt vergroten om je ex daadwerkelijk terug te krijgen.

Teken 1 dat je ex je terug wil: Praten over de toekomst.

Als je het ex over de toekomst heeft en jij maakt deel uit van die toekomst, dan is dit een teken dat je ex heeft zitten nadenken over een hereniging. Het betekent dat jouw ex zijn of haar toekomst nog steeds voor zich ziet met jou erin. Je ex verwacht dat jullie weer samen verder gaan in de nabije toekomst.

Wat kun je nu het beste doen?

Ga erin mee. Doe alsof je ook een toekomst voor je ziet met je ex erin. Het is gewenst gedrag en dat moet beloond worden. Natuurlijk moet je wel de grens bewaken tussen je ex belonen en je gedragen als een enge kleffe ex.

Stel je voor dat je ex iets als dit zegt:

“Ik denk dat het leuk is als we volgend jaar klaar zijn met onze studie dat we elkaar dan vaker zien”

Dit is dan een gepaste reactie:

“Ja, dat zou leuk zijn, ik verheug me er al op.”

En dit is dan een ongepaste reactie:

“Ja, misschien kunnen we dan zelfs gaan trouwen en kinderen krijgen.”

Teken 2 dat je ex je terug wil: Praten over wat misging in de relatie.

Het gaat hier echt over praten, dus niet over verwijten. Nadat een relatie is verbroken, praten exen altijd over wat er misging in de relatie en proberen ze elkaar de schuld te geven van het mislukken van de relatie. Het is een duidelijk verschil of iemand er echt probeert achter te komen wat er fout ging om er iets van te leren voor volgende relaties. Of dat iemand er alleen maar op uit is om de ex de schuld van alles te geven om zichzelf beter te voelen.

Wat kun je nu het beste doen?

Wees eerlijk en oprecht, maar zorg ervoor dat je geen verwijten maakt. Kies je woorden zorgvuldig en praat niet over de persoonlijkheid van je ex. Het is erg gemakkelijk om iemand anders de schuld te geven in zulke gesprekken. Doe dat niet! Als het gesprek negatief dreigt te worden, probeer het dan onmiddellijk op een positieve manier te beëindigen. Als jullie eerder problemen in de communicatie hadden, is het nu een geweldig moment om je ex te laten zien dat jullie best over relatieproblemen kunnen praten zonder ruzie te maken.

tekenen dat je ex je terug wil 2

De stellen die hun relatieproblemen kunnen oplossen zonder ruzie te maken, zijn de stellen die bij elkaar blijven.

Teken 3 dat je ex je terug wil: Een betere ex worden.

Als je ex zichzelf aan het verbeteren is op gebieden die ertoe bijgedragen kunnen hebben dat de relatie is verbroken, dat is dat een goed teken dat je ex je terug wil. Het is echter geen 100% zeker signaal. Het kan namelijk ook betekenen dat je ex gewoon aan zichzelf werkt voor een toekomstige relatie.

Wat kun je nu het beste doen?

Blijf kalm. Ga geen fouten maken uit blijdschap. Als je ex jou probeert te laten zien hoe erg hij of zij zich heeft verbeterd, feliciteer hem of haar dan en ga verder met je plan. Ook dit is weer gedrag van je ex dat je wilt belonen, dus geef er genoeg aandacht aan en steun het. Zorg er echter voor dat je het niet overdrijft en dat jij je niet afhankelijk en onzeker opstelt.

Teken 4 dat je ex je terug wil: Zijn of haar liefdesleven.

Als je ex er alles aan heeft gedaan om zijn of haar liefdesleven voor jou verborgen te houden, dan is dit mogelijk een van de tekenen dat je ex je terug wil. Als je ex geen hereniging zou overwegen, dan zou het hem of haar ook niet uitmaken of jij iets wist over zijn of haar liefdesleven.

Let wel op. Als je ex geen ander heeft, wil dat niet zeggen dat hij of zij op jou aan het wachten is. Het kan ook dat je ex geniet van het vrijgezelle leven en dat je ex eraan werkt om het leven weer op te pakken na jullie verbroken relatie.

Wat kun je nu het beste doen?

Bemoei je niet met het leven van je ex. Ga niet op Facebook stalken om te proberen erachter te komen wat je ex allemaal aan het doen is. Probeer je niet in te laten met geroddel over je ex. Zelfs als je ex een ander heeft, probeer hem of haar dan niet te stoppen, want het is waarschijnlijk toch een rebound-relatie of een pleister op de wond.

Teken 5 dat je ex je terug wil: Praten over de mooie momenten.

Als je ex begint te praten over de mooie momenten samen, dan is dat mogelijk een van de tekenen dat je ex je terug wil. Het betekent in elk geval dat hij of zij jou mist en de lol die jullie samen hadden in jullie relatie.

Wat kun je nu het beste doen?

Ook dit is weer gedrag dat je wilt belonen. Je wilt het gesprek positief houden en je kunt proberen te suggereren dat je nog steeds net zo leuk bent en dat jouw leven nog steeds heel leuk is, ook zonder je ex.

Stel je voor dat je ex iets als dit zegt:

“Weet je nog die keer dat we naar dat Mexicaanse restaurant gingen op het Prins Hendrikplein, omdat we elkaar een jaar kenden? Ik denk dat het ons beste etentje ooit is geweest.”

Dan zou dit een gepaste reactie kunnen zijn:

“Haha. Inderdaad! Dat was echt heel leuk. Je zag er geweldig uit. De ober kon zijn ogen niet van je af houden. Ik ben er vorige week nog met iemand geweest. Het was echt heel leuk. Er was zelfs livemuziek  van een Mexicaanse band deze keer.”

Of deze natuurlijk:

“Haha. Inderdaad! Dat was echt heel leuk. Je zag er geweldig uit. De serveerster kon haar ogen niet van je af houden. Ik ben er vorige week nog met iemand geweest. Het was echt heel leuk. Er was zelfs livemuziek van een Mexicaanse band deze keer.”

Het bovenstaande bericht beloont het gedrag van je ex door hem of haar een compliment te geven. Daarna suggereer je dat je nog steeds net zo’n leuk leven hebt zonder je ex.

Ook hier moet je weer oppassen dat je het niet overdrijft en dat je nooit afhankelijk en wanhopig gaat doen.

Wat doe je met deze tekenen?

Als je ex een of meer van deze tekenen laat zien, onthoud dan dat elk van deze tekenen dat je ex je terug wil, alleen maar tekenen zijn en niet meer dan dat, ook lijken sommige overduidelijk. Het gedrag van je ex kan verwarrend zijn na het verbreken van de relatie. Het kan heel goed dat je ex het ene moment denkt aan een hereniging en het andere moment is hij of zij weer kil en afstandelijk. Laat je niet gek maken door het verwarrende gedrag van je ex, maar zorg dat je geen fouten maakt en zorg voor een goede strategie.

Een hele grote fout nu zou zijn om te denken dat je jouw ex al half terug hebt gewonnen en niet meer goed oplet wat je doet. Zo kun je je ex alsnog voorgoed van je wegduwen.

Je kunt van alles op internet vinden over wat je wel en niet moet doen als je jouw ex terug wilt. Maar welke informatie is nu de juiste? Er zit heel veel tegenstrijdige informatie tussen. Met de verkeerde informatie kun je je ex voorgoed kwijt zijn.

Je volgende stap: je ex terug winnen.

Ik heb er destijds voor gekozen om geen risico te lopen. Ik ben dus te werk gegaan op basis van informatie die mij betrouwbaar leek (Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts). Gelukkig had ik het bij het juiste eind.

Ik heb onder andere geleerd:

  • Hoe je zorgt dat je geen gebroken hart overhoudt aan de relatiebreuk.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder van je weg duwen.
  • Wat je wél moet doen om je ex terug te winnen.
  • Hoe je jouw ex weer aantrekt als een magneet.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je jouw ex echt terug wilt. Anders zou je niet gezocht hebben op iets dat lijkt op “tekenen dat je ex je terug wil”. In dat geval kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen.

Klik hier om alles te weten te komen over de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts >>

Of wil je liever eerst een Ex Terug Strategie review lezen voordat je de Ex Terug Strategie download?

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *