Hoe krijg je je ex terug? 7 tips om je ex terug te krijgen!

Als je jezelf de vraag stelt “hoe krijg je je ex terug” dan is de kans groot dat je naar manieren zoekt om de liefde tussen jou en je ex weer te laten opbloeien. In dat geval is dit artikel voor jou geschreven.

hoe krijg je je ex terug uitgelicht

Het gras is altijd groener bij de buren. Je realiseert je pas wat je had als het er niet meer is. Dat zijn zo maar twee redenen waarom we nooit eerder zo verlangd hebben naar onze ex als nu, nu de relatie verbroken is.

Als de relatie pas verbroken is, dan leidt dat vaak tot ineffectieve, paniekerige acties om je ex terug te winnen. Is het eigenlijk wel mogelijk om je ex terug te krijgen? En zo ja, hoe krijg je je ex terug?

Het antwoord op de eerste vraag is gelukkig positief. Het is zeker mogelijk om je ex terug te krijgen en er zijn genoeg succesgevallen bekend. In dit artikel krijg je een zevental tips om je te helpen bij jouw brandende vraag: hoe krijg je je ex terug?

Tip 1: Wees er zeker van dat je dit wilt

Voordat je verder gaat met de overige tips, vraag jezelf eerst af of je echt wel je ex terug wilt. Stel jezelf eerst de vraag óf je je ex terug wilt, voordat je jezelf de vraag stelt hoe krijg je je ex terug.

Vaak denken we dat we iets willen, maar het resultaat is dat we weer terug in de relatie zijn en vervolgens gaan twijfelen. Dit is erg schadelijk voor jullie allebei. Oude emoties komen weer bovendrijven. Deze kunnen ervoor zorgen dat je weer alle pijn opnieuw moet doormaken, net als je ex. Het is niet eerlijk ten opzichte van je ex. Het is ook niet gezond voor jou om een relatie nieuw leven in te blazen als je niet echt meer in die relatie wilt zijn.

Tip 2: Laat er wat tijd overheen gaan

Ga niet meteen over tot de aanval als jullie het een week geleden hebben uitgemaakt. Je ex is nog veel te verbitterd, boos of van streek om jou te willen zien of om zonder vooroordelen naar je te willen luisteren.

Als je je ex echter wat tijd geeft om af te koelen, dan zal hij of zij hoogstwaarschijnlijk gaan nadenken over de positieve dingen in jullie relatie. Je ex begint jou dan ook te missen. Op dit punt kun je proberen contact te zoeken. Je zult merken dat je ex veel meer voor je zal openstaan.

Tip 3: Hoe krijg je je ex terug? Word gezien!

Je ex probeert waarschijnlijk zijn of haar leven weer op te pakken, als hij of zij niet hetzelfde voelt als jij. In dat geval zal je ex zijn of haar uiterste best doen om de relatie achter zich te laten en om verder te gaan met zijn of haar leven. Je ex zal dan alles eraan doen om afleiding te zoeken en om te vergeten wat hij of zij voor jou voelde. Dan is het goed om gezien te worden als je je ex terug wilt.

Zorg dat je er dan op je best uitziet, dat je het naar je zin hebt en dat het lijkt dat jij verder gegaan bent met je leven. Ga naar de kapper, draag dingen die je ex mooi vindt op foto’s en als je uit gaat. Facebook kan nuttig zijn als je je ex terug wilt. Maak een fotoshoot en upload de mooiste foto’s.

Tip 4: Hoe krijg je je ex terug? Verander!

Je hebt je ex wat tijd gegeven om af te koelen. Ook heb je ervoor gezorgd dat je er op je best uitziet. Je ex zal je nu zijn gaan missen en hij of zij zal weer naar jou verlangen. Wat je ex tegen kan houden, is puur praktisch. Het kan heel goed dat jullie uit elkaar zijn met een reden. Jullie pasten op een bepaalde manier niet bij elkaar. Jullie hadden andere toekomstdromen en -wensen. Er waren vast ook wat dingen die jullie in elkaar niet aanstonden. Het is nu cruciaal dat jij je ex laat zien dat je op een positieve manier bent veranderd. Je ex kan dan zien dat je ervan hebt geleerd en dat jullie de tweede keer een grotere kans hebben om het te overleven als stel.

Tip 5: Kom elkaar “toevallig” tegen

Nu moet je een manier bedenken om je ex tegen te komen. Zo krijg je de kans om te praten en om de vonken weer te laten overspringen. Het gaat je niet lukken om je ex terug te krijgen via de telefoon of via Facebook. Je kunt je ex waarschijnlijk beter tegenkomen waar iets te drinken aanwezig is en waar jullie allebei goed uitzien. Houd Facebook in de gaten of probeer er via wederzijdse vrienden achter te komen naar welke grote evenementen je ex waarschijnlijk toe zal gaan. Jij kunt dan zorgen dat jij daar ook bent. Dit zal je een kans geven om de gevoelens in je voordeel te gebruiken die je ex hopelijk heeft gekregen toen jullie geen contact hadden.

Tip 6: Doe een poging

Het cruciale moment. Als het je gelukt is om een kus te krijgen van je ex, dan is het waarschijnlijk tijd om te praten waar jullie staan en of jullie het een tweede kans willen geven. Nu is het moment om je ex te vertellen wat hij of zij wil horen. Dat je gaat veranderen. Dat je je fouten uit het verleden inziet en dat je hem of haar niet nog een keer wilt verliezen. En dan moet je je best gaan doen om het waar te maken, als je wilt dat het deze tweede keer wel een succes wordt.

Tip 7: Hoe krijg je je ex terug? Laat niets aan het toeval over!

In dit artikel heb je een antwoord gekregen op je vraag: “Hoe krijg je je ex terug?”. Er valt veel meer te zeggen over deze tips. Meer dan ik in dit artikel kan neerzetten. Mocht je er echt alles over willen weten, dan zou ik zeker eens een kijkje nemen op de website van Annemarie Alberts.

Annemarie Alberts heeft een uitgebreide strategie opgezet om een ex succesvol terug te winnen. Het gaat veel dieper in op al het bovenstaande en nog veel meer.

Het internet staal vol met informatie over wat je wel en niet moet doen als je je ex terug wilt. Maar welke informatie is nu de juiste? Er zit helaas veel tegenstrijdige informatie tussen. Met de verkeerde informatie, kun je je ex voorgoed kwijt zijn.

Ik heb ervoor gekozen om geen risico te lopen. Ik ben dus te werk gegaan op basis van informatie die mij betrouwbaar leek (Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts). Gelukkig had ik het bij het juiste eind.

Ik heb onder andere geleerd:

  • Hoe je zorgt dat je geen gebroken hart overhoudt aan de relatiebreuk.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder van je weg duwen.
  • Wat je moet doen om in zeer korte tijd gigantisch te kunnen groeien.
  • Hoe je je ex niet alleen terugkrijgt, maar ook hoe je zorgt voor een blijvende, stabiele relatie die goed is voor jullie allebei.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je jouw ex terug wilt. Anders zou je niet gezocht hebben op iets dat lijkt op “hoe krijg je je ex terug”. In dat geval kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen.

Klik hier om de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts zonder risico uit te proberen >>

Of wil je liever eerst een Ex Terug Strategie review lezen voordat je de Ex Terug Strategie download?

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *