Ex Terug Strategie review + mijn samenvatting van 593 woorden!

Ex Terug Strategie review?

Ik heb het populaire boek Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts gekocht via haar officiële website. In dit artikel geef ik je een review van de Ex terug Strategie. Ik vertel je mijn ervaringen, mijn resultaten en geef je een korte samenvatting van het boek.

Waarschijnlijk ben je bij deze Ex Terug Strategie review terechtgekomen, omdat je overweegt om het boek ook te kopen. Ik zoek zelf ook altijd naar reviews, voordat ik iets koop. Het liefst heb ik dan een review van iemand die het product zelf ook heeft gekocht. Ja toch? Anders heb je er nog niks aan.

Wat is de Ex Terug Strategie?

De Ex Terug Strategie is een boek van meer dan 100 pagina’s over het terugwinnen van een geliefde. Het bestaat uit 6 logische stappen om je ex terug te winnen en je relatie sterker te maken dan die ooit geweest is.

Dit allemaal op een gezonde manier, zonder spelletjes, gemanipuleer en andere achterbakse trucjes.

Wie is schrijfster Annemarie Alberts?

Annemarie Alberts is de schrijfster van het Ex Terug Strategie boek. Zij heeft vaker verbroken relaties meegemaakt.

Een vriendin van haar werd eigenlijk nooit gedumpt. Als ze al werd gedumpt, dan smeekte haar ex al vrij snel dat ze hem terug nam. Samen met haar vriendin heeft ze de basis gelegd voor de Ex Terug Strategie. Daarna heeft Annemarie de Ex Terug Strategie verder verbeterd tot wat hij nu is. Ze is inmiddels gelukkig getrouwd met een man die ooit haar ex is geweest. Ze hebben samen twee kinderen.

Misschien heb je ook interesse in een korte samenvatting voordat je Ex Terug Strategie download?

Voor wie is Ex Terug Strategie bedoeld?

De Ex Terug Strategie is voor iedereen bedoeld die zijn of haar ex terug wil winnen en daarbij niets aan het toeval wil overlaten. Het boek staat barstensvol informatie, (bijna?) elk scenario komt aan de beurt.

Het helpt je om de klap te boven te komen die een relatiebreuk met zich meebrengt. Vervolgens krijg je een flink aantal tips en technieken om je ex terug te kunnen winnen. Tenslotte leer je hoe je je herstelde relatie verbetert en hoe je voorkomt dat deze nogmaals verbroken wordt.

De Ex Terug Strategie is met name bedoeld om serieuze relaties te herstellen die langdurig hadden moeten zijn, maar helaas verbroken zijn. Het is niet zozeer bedoeld voor korte relaties.

Ex Terug Strategie review: mijn ervaring

Vanzelfsprekend heb ik het boek een aantal maanden geleden ook gekocht na een verbroken relatie. Voordat ik deze review over de Ex Terug Strategie schreef, wilde ik het zelf goed uitproberen en uit eigen ervaring schrijven over de resultaten.

De verkooppagina kwam op mij meteen erg betrouwbaar over. Toch twijfelde ik of het niet allemaal te mooi was om waar te zijn.

Wat me echt raakte op de verkooppagina was de opmerking: “Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.” Ook al kende ik de uitspraak al, toch was hij erg confronterend. Dat was namelijk precies wat ik aan het doen was. Het was tijd om het anders aan te gaan pakken.

Ik ben dan ook met het boek aan de slag gegaan en al vrij snel was ik een stuk kalmer. Ik kon weer slapen. Ik heb heel serieus alle 6 de stappen doorlopen en mijn relatie weten te herstellen.

De Ex Terug Strategie kopen

Ik heb het Ex Terug Strategie boek via de officiële website van Annemarie Alberts gekocht, inclusief de bonussen. Na betaling kwam ik direct terecht op de downloadpagina, waar ik alles kon downloaden. Ik was blij dat ik er direct mee aan de slag kon, zo graag wilde ik mijn ex terug. Ik kreeg ook vrijwel direct erna een bevestigingsmail waarin mijn persoonlijke downloadlinks nog een keer stonden.

Ik kon het openen op mijn computer, mijn telefoon en mijn tablet. Dus waar ik ook was, ik kon erin lezen of opzoeken.

Ex Terug Strategie inhoud

De Ex Terug Strategie bestaat uit 6 stappen. Stap 6 bestaat uit het verstevigen van de herstelde relatie, zodat deze niet nog een keer verbroken wordt.

Annemarie gaat op alles uitgebreid in. Ze legt uit wat je niet moet doen, wat je wel moet doen, waarom dat zo is en hoe en wanneer je iets moet toepassen. Alles is begrijpelijk geschreven en goed uit te voeren.

Mijn resultaten met Ex Terug Strategie

Mijn relatie was verbroken. Ik had het er vreselijk moeilijk mee. Ik kon en wilde me er niet bij neerleggen. Door het toepassen van de informatie in de Ex Terug Strategie, heb ik mijn ex teruggewonnen.

Ervaringen van anderen

Ik ben erg positief over het boek Ex Terug Strategie, omdat ik bereikt heb wat ik wilde bereiken.

Anderen zeggen dit erover:

“…dan geeft het je een plan om te kunnen volgen”
“Ook ik heb een heleboel boeken gelezen over relaties, maar ik heb nog nooit zo’n gedetailleerd plan van aanpak gezien dat zo diep ingaat op wat je na een relatiebreuk moet doen! Zelfs als het uiteindelijk niet leidt tot een hereniging, dan geeft het je een plan om te kunnen volgen, iets wat op zo’n moment moeilijk is om uit jezelf te doen. Geweldig, gewoonweg geweldig.”
–Liesbeth Prins

“Een week nadien belde ze me”
“Ze was altijd heel duidelijk dat ze niet meer samen verder wilde. Wat ik ook probeerde, het lukte niet om haar terug te krijgen. Toen ik uw boek las, begon er plots een lampje te branden. Ik probeerde enkele van de strategieën uit en ik was verbaasd hoe goed ze werkten. Een week nadien belde ze me op en zei dat ze terug samen wilde zijn. Dit maakte mij zo gelukkig dat ik er geen woorden voor heb. Dit keer gaan we ook van start op de juiste manier dankzij u.”
–Gert S uit Brussel

“Hij vertelde hoeveel hij me had gemist al die tijd”
“Mijn geliefde en ik waren al zo lang uit elkaar dat ik me afvroeg of hij ooit nog wel eens aan me dacht. Ik probeerde een aantal dingen uit, die ik in het ebook geleerd had en raad eens? Hij belde me!!! Ik kon het niet geloven toen hij vertelde hoeveel hij me had gemist al die tijd, omdat dat precies was, hoe ik me ook voelde. We hebben binnenkort een date en ik verheug me er heel erg op! ”

–Georgina uit Franeker

Eindoordeel

Je hebt nu gelezen wat mijn ervaring is met de Ex Terug Strategie. Ik heb ook nog een samenvatting van 593 woorden geschreven.

Ik vind het een compleet en duidelijk boek. Je leert hoe je je ex terug wint. Je hoeft alleen maar alles toe te passen om je doel te bereiken.

 

Ex Terug Strategie (+ geheime kortingslink)

Wil je ook je ex terugwinnen met de Ex Terug Strategie?

Klik dan hier voor de geheime kortingspagina en bestel de Ex Terug Strategie.

Ex Terug Strategie review
NAAR DE GEHEIME EX TERUG STRATEGIE KORTINGSPAGINA  > >
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *