Je ex terug verliefd maken? 6 Tips om je ex weer verliefd te maken!

Als jij jezelf de vraag stelt “Hoe kun je je ex terug verliefd maken?”, dan is de kans groot dat je op zoek bent naar manieren om de liefde in je relatie te herstellen.

Een relatiebreuk kan ontzettend pijn doen als je nog steeds verliefd bent op degene met wie je jouw leven deelde tot kort tevoren.

Zijn of haar afwezigheid, geen lieve woordjes meer voor het slapen gaan of bij het wakker worden. Door al dit gemis realiseer jij je hoe graag je hem of haar zo snel mogelijk terug wilt.

je ex terug verliefd maken uitgelicht

Het is normaal dat je na een relatiebreuk nog steeds gevoelens hebt voor je ex. Er zijn momenten dat je hem of haar zo vreselijk mist dat het gewoon niet meer uit te houden is. Momenten dat je niets liever wilt dan je ex terug in je leven.

Misschien is er wel nog iets anders dat je pijn doet. Soms is de relatie verbreken nog niet genoeg voor je ex. Dan zorgt hij of zij bovendien voor een flinke afstand tussen jullie.

Als je dit artikel leest, betekent dit dat je het initiatief wilt nemen! Ergens moet ik je dan feliciteren, omdat je nooit moedeloos moet worden. Er is namelijk een oplossing voor elk probleem.

Je zoekt naar de beste manier om weer in contact te komen en daar mag je best trots op zijn. De meeste mensen geven het veel te gemakkelijk op. De wens alleen is echter niet genoeg. Je zult wel bepaalde dingen moeten doen als je je ex terug verliefd wilt maken.

Tegen jezelf zeggen dat je doel is, je ex terug verliefd maken. Dit doel moet jouw nummer 1 prioriteit worden. In dit artikel ontdek je hoe je dat het beste aanpakt.

Tip 1: Neem afstand om je ex terug verliefd te maken

Je ex terug verliefd maken, vereist in elk geval dat je hem of haar tijd en ruimte geeft. Ik snap heel goed dat dit gemakkelijker is gezegd dan gedaan, al helemaal als je hele sterke gevoelens hebt voor je ex. Je bent misschien bang dat je ex er met een ander vandoor gaat. Toch is het van cruciaal belang om afstand te nemen om je ex terug verliefd te maken.

Op dit moment hebben jullie allebei gekwetste gevoelens, dus het is nodig om allebei even af te koelen. Niet alleen je ex heeft deze tijd nodig, ook jij hebt dat nodig.

Als je uit de buurt blijft van je ex, dan helpt jouw dat om tot rust te komen. Dat zorgt ervoor dat je niet alleen helder, maar ook strategisch kunt denken.

Je hebt vast wel eens gehoord van “afstand versterkt de liefde”. Daarom heeft je ex tijd nodig om jou te kunnen gaan missen. Als je jouw ex continu lastig valt, dan gaat hij of zij jou nooit missen!

Je ex terug verliefd maken, is absoluut onmogelijk als hij of zij jou niet mist.

Tip 2: Zorg goed voor jezelf

Het is heel erg belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt en dat je er verzorgd uitziet. Het is dus heel belangrijk dat jij jezelf niet gaat verwaarlozen. Het komt helaas vaak voor dat mensen niet op hun uiterlijk letten zo vlak na een relatiebreuk. Ze hebben een houding van “Waarom zou ik me zorgen maken over hoe ik eruit zie als de belangrijkste persoon in mijn leven mij niet meer wil?”

Als jij aan deze beschrijving voldoet, dan moet je daar onmiddelijk mee stoppen. Al helemaal als je wilt slagen in je ex terug verliefd maken! De waarheid is namelijk dat niemand in de buurt wil zijn van iemand die zich depressief gedraagt.

Als jij van jezelf houdt, dan trek je andere mensen aan, waaronder ook je ex. Doe dus wat nodig is om er goed uit te zien. Dit kan betekenen: kom in vorm, ga bewegen, ga gezond eten, ga naar de kapper, verf je haren, koop nieuwe kleren, koop nieuwe schoenen, koop nieuwe sieraden, kortom doe meer dan je best.

Tip 3: Je ex terug verliefd maken door zelfverzekerd te zijn

Dit is een hele belangrijke stap bij je ex terug verliefd maken. Je wilt niet zwak en zielig overkomen. Doe in plaats daarvan alles om gezond, gelukkig en stralend over te komen.

Als je zelfverzekerd bent, laat je jouw ex zien dat het goed gaat met je en dat je van het leven geniet zonder hem of haar.

Je ex verwacht dat je zwak en zielig bent. Als je ex ziet dat je gelukkig bent en dat het goed met je gaat, dan gaat hij of zij zichzelf van alles afvragen.

Deze nieuwsgierigheid zal je ex terug verliefd maken.

Tip 4: Kom in actie

Je ex werd waarschijnlijk verliefd op je door een unieke eigenschap van jou. Daarom is het noodzakelijk dat je weer die persoon wordt op wie je ex ooit verliefd is geworden.

Je ex heeft je waarschijnlijk verlaten, omdat je niet langer de persoon was op wie hij of zij verliefd is geworden. Je moet dus in actie komen en de zaken op de juiste manier aanpakken.

Zodra je ex inziet dat jij je best doet om dingen te herstellen, zal dat je ex terug verliefd maken.

Tip 5: Wat je absoluut moet vermijden als je je ex terug verliefd wilt maken

Je ex terug verliefd maken door jaloezie te gebruiken, is iets dat je koste wat kost moet vermijden. Misschien overweeg je wel om een nieuwe relatie met iemand te beginnen met het doel om de aandacht van je ex te trekken en om hem of haar jaloers te maken.

Doe dat niet! Dat gaat tegen je werken, omdat je ex denkt dat je verder bent gegaan met je leven en hij of zij zal dat dan ook doen.

Je ex terug verliefd maken, is niet iets wat je in een dag voor elkaar krijgt. In elk geval moet je jouw ex wat tijd geven. Wat je ook doet, ga niet proberen je ex jaloers te maken.

Tip 6: Vermijd fouten en laat niets aan het toeval over om je ex terug verliefd te maken

Met de informatie in dit artikel kom je een heel eind, maar ik kan hier natuurlijk geen boekwerk van duizenden woorden gaan neerzetten om alles te behandelen.

Het is heel erg gemakkelijk om fouten te maken in de emotionele toestand waarin je verkeert. Het is soms nodig om niet datgene te doen wat je gevoel zegt, als je achter je wens (je ex terug verliefd maken) aangaat.

Je kunt van alles op internet vinden over wat je wel en niet moet doen als je jouw ex terug wilt. Maar welke informatie is nu de juiste? Er zit heel veel tegenstrijdige informatie tussen. Met de verkeerde informatie, kun je jouw ex voorgoed kwijt zijn.

Ik heb er destijds voor gekozen om geen risico te lopen. Ik ben dus te werk gegaan op basis van informatie die mij betrouwbaar leek (Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts). Gelukkig had ik het bij het juiste eind.

Ik heb onder andere geleerd:

  • Hoe je zorgt dat je geen gebroken hart overhoudt aan de relatiebreuk.
  • Hoe je stopt met het maken van fouten die je ex verder van je weg duwen.
  • Wat je wel moet doen om je ex terug te winnen, in plaats van jaloezie te gebruiken.
  • Hoe je jouw ex weer aantrekt als een magneet.
  • Wat dat ene absoluut cruciale ding is, dat je elk jaar moet doen om je te verzekeren van een gezonde relatie.
  • En nog heel veel meer.

Ik ga ervan uit dat je jouw ex echt terug wilt. Anders zou je niet gezocht hebben op iets dat lijkt op “je ex terug verliefd maken”. In dat geval kan ik je de Ex Terug Strategie van harte aanbevelen.

Klik hier om de Ex Terug Strategie van Annemarie Alberts zonder risico uit te proberen >>

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *